Cant move in Eodon and Blackthorn.

Moti

Citizen
Nov 8, 2017
6
0
1
38
Hi to all.Have some problems.Im in owner and player mode cant move in eodon and blackthorn locations.Only teleport in owner mode.Im see work spawn,but mobs also cant move.Have latest version uo client and normal played in other shard when have Eodon.For exemple Alexandria and Trueuo.Dont have errors in load ServUo.Plz help.
(P.S Dear Dex,do not forget our Lexia)
 
Last edited:

Moti

Citizen
Nov 8, 2017
6
0
1
38
7.0.74.28 my UO client.And im load Servuo from download menu.And publish 55.1 from news and updates.
 

Moti

Citizen
Nov 8, 2017
6
0
1
38
Yes.Im use game client for game and for servuo on my general comp.Uncomment line with this path.But from my other computers with latest version uo client also this problem when im connect on my shard.
 

Moti

Citizen
Nov 8, 2017
6
0
1
38
Yes,im patch from osi always.All paths are correct, I have only one folder of a classic client. I just discovered that - I can move in a building in Eodon, but I cannot move on the ground, what could it be?(Use razor for connect)May be somthing change in my server?In other windows my chay cant problem and move in Eodon on Uo Heritage.
 
Last edited:

Milva

Admin
Moderator
Mar 3, 2013
4,430
547
113
Donate
Donate money to this user
On razor- check to be sure both these are pointed to your
UO client
Load Client
and UO Data Directory
If both are pointed to your game client, then I'm not sure what the problem could be.
 

Moti

Citizen
Nov 8, 2017
6
0
1
38
maybe you need to configure something in my server?((Also noncorrectly work multi teleport in eodon,noncorrectly coordinate.
[doublepost=1549506831][/doublepost]Find error.Need del old version mul files.All works.Thanks for yours job.
 
Last edited:

christoper plo

Citizen
Dec 24, 2014
5
0
1
40
if map*.mul files is in directory(Program Files (x86)\Electronic Arts\Ultima Online Classic??),
<for easy uo mining? >

eodon tile data is incorrectly translate(?)


all tile -> wall, impassible