pandora box

sabor

Citizen
Jul 20, 2019
13
1
3
okay so I dont have anything to do with pandoras box I was wondering if I could get the links and how to do everything to get pandoras box to work we recently started a new shard and we need to get pandoras box so we can make some cool stuff thank you for the help in advance
 

Milva

Admin
Moderator
Mar 3, 2013
4,527
571
113
Donate
Donate money to this user
1 post for information is really enough- your posting this 3 times isn't needed. When those who have the time or information can help they will.
A quick search would also help https://www.servuo.com/threads/pandoras-box-3-download.794/ when you add the UOP folder to your game folder, be sure when creating your profile in pandoras-point it to that folder.
 

sabor

Citizen
Jul 20, 2019
13
1
3
i seen that thread already and I did all of that and never got an app to run pandora
 

Milva

Admin
Moderator
Mar 3, 2013
4,527
571
113
Donate
Donate money to this user
It's in zip forum did you unzip it? If so Pandora has an exe to run it
 

Milva

Admin
Moderator
Mar 3, 2013
4,527
571
113
Donate
Donate money to this user
you ran the exe and had a problem? what problem did you have
 

Milva

Admin
Moderator
Mar 3, 2013
4,527
571
113
Donate
Donate money to this user
Did you add the converted UOP folder in your game folder? when creating your new profile point it to that folder - you did download the pandoras box from the link above?
 
  • Like
Reactions: Regnak

Kahn

Citizen
Jul 9, 2016
33
2
8
62
OK did all the above and when I select the "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Ultima Online Classic" with the converted MUL file folder in it......it tells me the folder doesn't contain valid MUL files. Am I supposed to replace the UOP-MUL files in UO Classic with the converted MUL files? Or am I missing something else?
Post automatically merged:

It won't let me make a new profile.....not sure if this is the problem, but it did state above to create a new profile and run.
My problem is when I go to DECO I can't see any items.....no floors, walls, stairs, fences.....I see nothing. Now I can place a wall, but Have to go through them until I find the right one and I can see it once it is placed.
 
Last edited:

Milva

Admin
Moderator
Mar 3, 2013
4,527
571
113
Donate
Donate money to this user
Point pandora to the converted mul folder-(which you added in your game folder) I was also pointing to the game folder and found the correct way-then the items will show .
 

Kahn

Citizen
Jul 9, 2016
33
2
8
62
Yes.....got it to work thanks. But I will spell it out for others, because I spent 30 minutes to an hour trying to figure this out.
After you have placed the "Converted UOP Folder" in your Ultima Online Classic folder.
1. Right click on Pandoras Box icon on the Task Bar at the right bottom of the computer....not the one on the left.
2. Click on "Options"
3. Click on "Advanced"
4. Under UO Files Management there is purple letters (mine are) and it says "Click here to manage how Pandoras box locates the UO files.
5. Under "Custom UO Folder" click "Set"
6.Find and click on the "Converted UOP Folder".
7. Click "OK"
8. Close all boxes and reopen Pandoras.....walla.....done. IF NOT.....I don't know what to say....lol

I had already created a profile and did not have to make a new one, so if you already have a profile that one will work.
 
  • Like
Reactions: Quasar

Aurora

Citizen
Oct 29, 2019
2
2
3
Hello, I'm fairly new to Pandora's Box, I keep having the same error message (see attached) which is followed by another error box (see attached) I have tried everything like uninstalling redownloading, a friend sent me a copy of theirs, running as admin and trouble shooting compatibility etc... Theirs works ok without issues so please can someone help and tell me what I am missing :) thanks
 

Attachments

Aurora

Citizen
Oct 29, 2019
2
2
3
Hey, thankyou for your response, found out what the issue was thanks to some help so thought I'd post it here publically incase it can help others. On the lang folder I found the .dll file and clicked properties then ticked the unblock option, all works fine now :)