1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

in game

Discussion in 'Windows Support' started by stacey, Feb 16, 2014.

  1. stacey
    Offline

    stacey Member

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    95
    Likes Received:
    2
    help what is happening 7.0.23.1 patch 65
     

    Attached Files:

    • game.png
      game.png
      File size:
      938.7 KB
      Views:
      37
  2. Redmoon
    Offline

    Redmoon Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    264
    Likes Received:
    39
    This is because you are using newer maps. EA closed most of the dungeons.
     
  3. Milva
    Offline

    Admin Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    3,420
    Likes Received:
    385
    Odd I'm patched up to the fullest and can go in the dungeons and no furniture outside of the entrance :)
     
  4. Ce Jayce
    Offline

    Ce Jayce Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    140
    Likes Received:
    14
    I've never seen this before - I'm also running the latest patch like Milva and don't see this.
    Have you tried logging out & completely closing all UO clients etc? :)
     
  5. stacey
    Offline

    stacey Member

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    95
    Likes Received:
    2
    the latest one off uo website
     
  6. Milva
    Offline

    Admin Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    3,420
    Likes Received:
    385
    stacey you have been around enough UO Forums- you really need to be more
    informative when asking for help. Don't expect everyone to try and read between the lines please :) Your response of--
    1. the latest one off uo website
      I have to ask are you talking about your game client? There is a game client listed on here also which you can download, if you want the latest patch just let it run. And if you reply to this please make your response so that we can understand it :)
     
    • Agree Agree x 1
  7. stacey
    Offline

    stacey Member

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    95
    Likes Received:
    2

    Attached Files:

    • game.png
      game.png
      File size:
      938.7 KB
      Views:
      12
  8. Ce Jayce
    Offline

    Ce Jayce Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    140
    Likes Received:
    14
    I can only take a guess here but possibly some corruption in the client files you're using?
    Also if you're running ServUO on the same computer that you're playing/testing on it might be worth setting up a separate directory for the ServUO files and editing DataPath.cs - That probably won't help but i'm trying to rule things out :p
     
  9. Redmoon
    Offline

    Redmoon Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    264
    Likes Received:
    39
    This is because between patch 7.0.10 and 7.30... they were closing these dungeons down. There was a "fall of Britannia" and then a "clean up and restored Britannia". You can use any maps (map#.mul) you want. I'm using client 7.0.34.6 with Tram/Fel from client 7.0.7.1. ;)

    Oops, I meant Ishenar/Malas, not Tram/Fel.
     
    • Informative Informative x 1
  10. Ce Jayce
    Offline

    Ce Jayce Member

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    140
    Likes Received:
    14
    :O and there we have it! - I was in the midsts of a UO break during this so had no idea :p
    Feel like going through and editing all of my above posts to read *face palm* now :D
     
  11. stacey
    Offline

    stacey Member

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    95
    Likes Received:
    2
    ant the map uop files thow in the latset game
     
  12. Hank
    Offline

    Hank Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Messages:
    972
    Likes Received:
    152
  13. Milva
    Offline

    Admin Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    3,420
    Likes Received:
    385
  14. stacey
    Offline

    stacey Member

    Joined:
    Mar 20, 2013
    Messages:
    95
    Likes Received:
    2
    got it to work I am using 7.0.15.1 no box out side caves
     
    • Two Thumbs Up Two Thumbs Up x 1
  15. Hank
    Offline

    Hank Active Member

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Messages:
    972
    Likes Received:
    152
    I'm glad you got it fixed, I was about to suggest that you use an axe!
     
    • Like Like x 1
    • Funny Funny x 1
    • Useful Useful x 1
  16. Denjiki
    Offline

    Denjiki Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Messages:
    173
    Likes Received:
    31
    Are you using that particular Ilsh/malas map because it was before things like Lord Blackthorn's Castle in ilsh was destroyed? If so I really like that idea. I noticed it still got decorated and was bummed to learn it got wiped out. Anyway i had no idea you could do this so thanks for the info :D
     
  17. Redmoon
    Offline

    Redmoon Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    264
    Likes Received:
    39
    Yup, this is exactly why I'm using them as my mains, I plan on adding the "fallen" maps as different maps like "Tales from the Darkside"..... "the same, but just not as brightly lit..." lol
     
  18. Denjiki
    Offline

    Denjiki Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Messages:
    173
    Likes Received:
    31
    Now just have to find where to get the 7.0.7.1 maps!
     
  19. Denjiki
    Offline

    Denjiki Active Member

    Joined:
    Feb 6, 2014
    Messages:
    173
    Likes Received:
    31
    Which map# is Ilshenar? Also, how would that work if I have the .uop files and the older map i want is a .mul?
     
  20. Redmoon
    Offline

    Redmoon Active Member

    Joined:
    Sep 16, 2013
    Messages:
    264
    Likes Received:
    39
    Ilshenar is map2.

    You have two options:
    1. pack the muls to uop. (I'm gonna post how to do this with Legacy Converter)
    2. If this is a added map then Ultima Live will suffice.
    3. You can merge/import areas from newer/older maps into the newer/older map
    Ex: I decided to just yoink and place the gargoyle city from 7.0.34.6 (used for the Exodus Encounter quest), and place it in the older Ishenar map to conserve space. Then re-pack into a uop file.
    Ilshenar.jpg
     
Similar Threads: game
Forum Title Date
Bug Reports House teleporters - missing from game Friday at 11:05 AM
ServUO Discussion Update Range and new Game Play Window Sizes Jul 24, 2017
ServUO Discussion can't get game window to resize Jul 16, 2017
Custom Releases www ingame command updated Jun 1, 2017
Script Support Poker Game Scripts? May 25, 2017
ServUO Discussion Updating items in-game from script? Feb 14, 2017
Script Support Trying to edit my shard Age system to show total game time over creation time Dec 19, 2016