1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Serverlist mod [Deleted]

Discussion in 'Addons' started by dude57, Sep 9, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    dude57 submitted a new resource:

    Serverlist mod - this is for server list mod

    Read more about this resource...

    working 100%
     

    Attached Files:

    #1 dude57, Sep 9, 2013
    Last edited: Sep 9, 2013
    • Like Like x 1
    • Two Thumbs Up Two Thumbs Up x 1
  2. RoninGT
    Offline

    RoninGT Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    119
    Likes Received:
    35
    This sir looks awesome but does it work if both servers are not on the same machine. (Example: My production shard is on a VPS where my test server runs off my local network)

    Regardless awesome!

    RoninGT
     
    • Like Like x 1
  3. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    yes it does u just need to have the ip address and the port of the other server
     
  4. Milva
    Offline

    Admin Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    3,637
    Likes Received:
    398
    Thanks for sharing :) I know there will be a few quite interested in th
    is so many have asked how to do this in the past
     
  5. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    makes sure u have the port open in ur router for the 2nd server and it should work fine
     
  6. RoninGT
    Offline

    RoninGT Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    119
    Likes Received:
    35
    Oh I am testing this right now! :)
     
  7. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    took me over 3 hours to get it to work but it works if u want u can check it out on my server my ip is 173.18.174.70 port 2593
     
  8. RoninGT
    Offline

    RoninGT Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    119
    Likes Received:
    35
    I must be doing something wrong cause yours works i just tested but both my main and testcenter log into my main server
     
  9. RoninGT
    Offline

    RoninGT Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    119
    Likes Received:
    35
    These are my serverlist.cs. It says cannont attach to game client now :( I am sure this is user error.
     

    Attached Files:

  10. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    did u check ur socketopition.cs and change the port there for ur test server?
    --- Double Post Merged, Sep 9, 2013 ---
    make sure u have the port open in ur router for port 2595 as well
    --- Double Post Merged, Sep 9, 2013, Original Post Date: Sep 9, 2013 ---
    opps for got a file to add to this let me up load it to this one and see if u can get it to work
     
  11. RoninGT
    Offline

    RoninGT Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    119
    Likes Received:
    35
    Yes, and yes, and ok :)
     
  12. RoninGT
    Offline

    RoninGT Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    119
    Likes Received:
    35
    Aight bro I am thinking you cant do it on different servers. Cause I still get the same effect I am gonna try and run a TC from my VPS and see if it works then and let you know.
     
  13. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
  14. RoninGT
    Offline

    RoninGT Active Member

    Joined:
    Aug 15, 2013
    Messages:
    119
    Likes Received:
    35
    Ok here is what i have discovered... I have just bad luck maybe? It does not work either way for me. So idk bro. :p Cool script thou! You got it working flawlessly from what I have seen.
     
  15. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    u need to go to this line string MyIP = "your internet ip goes here ";
    --- Double Post Merged, Sep 9, 2013, Original Post Date: Sep 9, 2013 ---
    this one works 100% so it works i have restarted my server 4 times so far and they both connect just fine
    --- Double Post Merged, Sep 9, 2013 ---
    u still have to change the other stuff to ur server name and p0rts just remember the 2nd server is the first one in the server list and its port then ur main server
     

    Attached Files:

    #15 dude57, Sep 9, 2013
    Last edited: Sep 9, 2013
  16. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    dude57 updated Serverlist mod with a new update entry:

    fully working now

    Read the rest of this update entry...
     
  17. dude57
    Offline

    dude57 New Member

    Joined:
    Sep 4, 2013
    Messages:
    27
    Likes Received:
    1
    This resource has been removed and is no longer available for download.
     
    • Face Palm Face Palm x 1
Similar Threads: Serverlist mod
Forum Title Date
General Discussion ServerList.cs Issue i've had Oct 3, 2016
Windows Support Best way to bypass ServerList >>> services.servuo.com May 10, 2016
Script Support Ask cool IP of my server to dual lines, how to set the ServerList.cs Sep 27, 2015
Script Support Need help modifying Ultimate Dye Tub script Oct 4, 2017
Script Support Modification of jewelry skills and adds...... Aug 17, 2017
Archived Bug Reports Siege Mode houses price Aug 16, 2017
Script Support AccountHandler Mod - Unable to get owner identified. Aug 8, 2017

Thread Status:
Not open for further replies.