Setup Help

NickelKnight

Citizen
May 2, 2020
2
1
3
First time setting up a server from scratch, and I've gotten everything configured correctly on my VPS, but as soon as I attempt to use most commands ([worldbuild, [add, etc.) the server crashes so I am apparently doing something wrong, but I cannot put my finger on what.

I downloaded everything fresh from the repo yesterday, the client files it's pointing to in datapath.cs are just the vanilla classic client.

Server Crash Report
===================

ServUO Version 0.5, Build 7428.18352
Operating System: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
.NET Framework: 4.0.30319.42000
Time: 5/3/2020 3:37:03 PM
Mobiles: 118
Items: 2465
Exception:
System.DllNotFoundException: Unable to load DLL 'zlibwapi64': The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)
at Server.Network.Compressor64.SafeNativeMethods.compress2(Byte[] dest, Int32& destLength, Byte[] source, Int32 sourceLength, ZLibQuality quality)
at Server.Network.DisplayGumpPacked.WritePacked(PacketWriter src)
at Server.Network.DisplayGumpPacked.Flush()
at Server.Gumps.Gump.Compile(NetState ns)
at Server.Gumps.Gump.SendTo(NetState state)
at Server.Mobile.SendGump(Gump g, Boolean throwOnOffline)
at Server.Gumps.BaseGump.SendGump(BaseGump gump)
at Server.Commands.CommandSystem.Handle(Mobile from, String text, MessageType type)
at Server.Mobile.DoSpeech(String text, Int32[] keywords, MessageType type, Int32 hue)
at Server.Network.PacketHandlers.UnicodeSpeech(NetState state, PacketReader pvSrc)
at Server.Network.MessagePump.HandleReceive(NetState ns)
at Server.Network.MessagePump.Slice()
at Server.Core.Main(String[] args)



1588521555769.png

The DLL it claims it can't find is in the same directory, and I am running as administrator.

1588521646427.png

I feel like I am overlooking something incredibly simple here.

Any help would be appreciated.